VETERINÆRGODKJENTE 
hundepassere

Søk etter feriefamilie til din hund

VETERINÆRGODKJENTE 
feriefamilier

Søk etter feriefamilie til din hund

Kontakt oss

post@hjemmekennel.no

Vi er alltid tilgjengelige på mail og har som mål å besvare alle henvendelser på mail innen en time. 

 
shutterstock 128245220

Hvor er vi?

Hjemmekennel er foreløpig etablert i Stavanger, Bergen og Oslo, men nye byer kommer fortløpende.

En av våre veterinærer har intervju med nye vertsfamilier for å gjennomgå våre rutiner og for å gi litt generell informasjon om hundehold. Dersom familien oppfyller våre kriterier vil veterinæren godkjenne familien. Bor du utenfor vårt nærområde, men ønsker å være vertsfamilie? Da kan du ta kontakt med oss på post@hjemmekennel.no. Dersom vi får flere forespørsler fra samme sted kan det være aktuelt å tilby Hjemmekennel i akkurat din by.

Om konseptet

Hvordan velges vertsfamiliene?

For å bli hundepasser hos oss må familien ha vært gjennom en godkjenningsprosess. Først har familiene fylt ut et skjema, som deretter har blitt evaluert av vårt team. De familiene som går videre i prosessen får intervju av en av våre veterinærer. Dersom veterinæren godkjenner familien vil hundepasseren få nødvendig opplæring. Dette gjør vi for å sikre at din hund får et førsteklasses opphold hos våre hundepassere som er godkjent av veterinær.

Hvordan bestiller du opphold hos oss?

For å kunne bestille et opphold hos oss må du registrere deg som bruker her på nettsiden. Deretter må du opprette en profil til hunden din. Etter at dette er fullført, kan du søke på de datoene hunden din trenger opphold. Søket vil gi en oversikt over hvilke vertsfamilier som er tilgjengelige. 

Når du har funnet en passende vertsfamilie kan du sende en forespørsel om opphold for din hund. Forespørselen din vil bli besvart av vertsfamilien så snart som mulig. Når forespørselen din er godkjent av den valgte vertsfamilien må du betale et forskudd på 150 kr. for hvert påbegynte døgn. Forskuddet må være betalt innen 48 timer. Dersom oppholdet ikke blir betalt innen fristen vil oppholdet bli kansellert. Når betalingen er gjennomført vil du motta nødvendig kontaktinformasjon til den valgte vertsfamilien.

Hvordan gjennomføres betalingen?

Det resterende beløpet på 150kr per påbegynte døgn skal betales ved levering av hunden. På forhåndsmøtet kan en avtale med vertsfamilien om den ønsker betaling kontant ved levering, eller å få pengene inn på konto. Det er viktig at dette avklares før oppholdet starter ettersom vertsfamilien ikke har tillatelse til å ta i mot hunden før betalingen er gjennomført.

Må hunden være vaksinert?

Hundeeier må fremvise gyldig vaksinasjonsattest når hunden leveres. Det er et krav fra mattilsynet at hunden er vaksinert mot valpesyke senest 2 år før. . Dette er et minstekrav. Vi ønsker at hunden er vaksinert inneværende år.

Hunden bør også være behandlet for lus, midd og flått. 

Kan jeg avbestille oppholdet?

Det er mulig å avbestille oppholdet. Ved avbestilling senest to uker før oppholdet vil du få refundert det innbetalte beløpet. Dersom oppholdet avbestilles mindre enn to uker før oppholdets start, vil ikke beløpet refunderes. Avbestilling skjer via "Min side" under fanen som heter "Overnatting for mine hunder" for at et innbetalt beløp skal bli kreditert må det i tillegg sendes mail til post@hjemmekennel.no med navn på bestiller, dato for opphold og navn på vertsfamilie. Innbetalt beløp vil da bli kreditert i løpet av tre virkedager.

Kan vertsfamilien avbestille?

Våre vertsfamilier er dedikerte og pliktoppfyllende, men det skjer dessverre at opphold må avlyses av ulike årsaker. Vi forstår at dette er en vanskelig situasjon for deg som hundeeier og vi ønsker å bidra til en løsning så raskt som mulig. 

Hvorfor må jeg møte vertsfamilien før oppholdet starter?

Av hensyn til både hunden, hundeeier og vertsfamilie skal en møtes før avtalt opphold. Møtet skal gi deg som hundeeier og hunden din mulighet til å bli bedre kjent med vertsfamilien. Vertsfamilien skal vise deg og hunden din rundt i hjemmet og la dere få hilse på familiemedlemmene i husstanden. Slik at hunden og vertsfamilien blir bedre kjent før oppholdet. Dersom forhåndsmøte ikke gjennomføres vil vi ikke bidra til å finne ny vertsfamilie dersom det skulle oppstå problemer med kjemien under oppholdet. Det er viktig at dette møte gjennomføres så tidlig som mulig etter at oppholdet er bestilt slik at man er sikker på at oppholdet blir en positiv opplevelse for alle parter.

Når oppholdet er betalt vil du få et forhåndsmøte inkludert i prisen. Besøk utover dette må avklares med vertsfamilien. Betaling på 200kr pr. ekstra møte betales direkte til vertsfamilien. 

Hvilke utstyr må hunden ha med seg?

Vi ønsker at hunden har med seg litt personlige ting med kjent lukt, for eksempel seng, bur (hvis dere bruker dette), mat, skåler, leker, bånd, hundeposer og om ønskelig godbiter/bein. Ettersom vertsfamiliene ikke har lov til å slippe hunden løs, er det også ønskelig at dere tar med langline, slik at hunden får mulighet til å bevege seg litt fritt.

Hvem er vi?

HjemmeKennel ble startet i 2014 av fire lokale dyre-elskere som ønsket å tilby eierne og de firbeinte det lille ekstra under eiernes ferie. Firmaet ble bygget på et brennende ønske om at dyreeiere skal kunne forlate dyret med en sikkerhet om at dyret får et femstjerners opphold. 

Gjennom flere år har en sett at det er behov for et slikt tilbud her i Stavanger. Vi har selv opplevd hvor vanskelig det er å finne pass til egne dyr. 

Vi har alle lang erfaring innen ulike bransjer tilknyttet dyr. I vårt team har vi en veterinær samt to som driver dyrebutikk. Vi har i tillegg en jurist som ser til at alt går riktig for seg. Hele gjengen har et brennende engasjement for dyr, og vi er alle fra Stavanger. Vi har alle forutsetninger for å kunne tilby de beste vertsfamiliene i byen.

Bli vertsfamilie

Det er gratis å registrere seg. Gjennom vår nettside kan du opprette din egen profil. Etter at du har opprettet profilen vil vi ta konakt med deg. Har du noen spørsmål, ta gjerne kontakt med kundeservice og vi vil hjelpe deg videre.