Hjemmekennels kundeservice

Heisann! Fra 12 oktober flytter Hjemmekennel til en ny og mye bedre portal, AniPort! Bli med oss og skap Norges beste dyreportal i dag. Klikk på linken hit og gå direkte til registreringsskjema.

 
  Gå til AniPort

VETERINÆRGODKJENTE 
hundepassere

Søk etter feriefamilie til din hund

icon-veterin%C3%A6r-01
icon-garanti-01

VETERINÆRGODKJENTE 
feriefamilier

Søk etter feriefamilie til din hund

icon-veterin%C3%A6r-01
icon-garanti-01

Kontakt oss

Har du spørsmål eller trenger du hjelp? 

Kontakt oss på:  

post@hjemmekennel.no
 
shutterstock_128245220

Hvor er vi?

Hjemmekennel er foreløpig etablert i Stavanger, Bergen, Oslo, Kristiansand og Drammen, men nye byer kommer fortløpende.

En av våre veterinærer sjekker profilene og kvalitetssikrer hundepasserne. Dersom hundepasseren oppfyller våre kriterier vil veterinæren godkjenne hundepasseren. Bor du utenfor vårt nærområde, men ønsker å være hundepasser? Da kan du ta kontakt med oss på post@hjemmekennel.no. 

Om konseptet

Hvordan velges hundepasserene?

For å bli hundepasser hos oss må familien ha vært gjennom en godkjenningsprosess. Først har hundepasser fylt ut et skjema, som deretter har blitt evaluert av en av våre veterinærer. Veterinærene er de som godkjenner profilene. Dette gjør vi for å sikre at din hund får et førsteklasses opphold hos våre hundepassere.

Hvordan bestiller du opphold hos oss?

For å kunne bestille et opphold hos oss må du registrere deg som bruker her på nettsiden. Deretter må du opprette en profil til hunden din. Etter at dette er fullført, kan du søke på de datoene hunden din trenger opphold. Søket vil gi en oversikt over hvilke hundepassere som er tilgjengelige. 

Når du har funnet en passende hundepasser kan du sende en forespørsel om opphold for din hund. Forespørselen din vil bli besvart av hundepasseren så snart som mulig. Når forespørselen din er godkjent av den valgte hundepasseren må du betale et forskudd på 150 kr. for hvert påbegynte døgn. Forskuddet må være betalt innen 48 timer. Dersom oppholdet ikke blir betalt innen fristen vil oppholdet bli kansellert. Når betalingen er gjennomført vil du motta nødvendig kontaktinformasjon til den valgte hundepasseren.

Hvordan gjennomføres betalingen?

Det resterende beløpet på 150kr per påbegynte døgn skal betales ved levering av hunden. På forhåndsmøtet kan en avtale med hundepasseren om den ønsker betaling kontant ved levering, eller å få pengene inn på konto. Det er viktig at dette avklares før oppholdet starter ettersom hundepasseren ikke har tillatelse til å ta i mot hunden før betalingen er gjennomført.

Må hunden være vaksinert?

Hundeeier må fremvise gyldig vaksinasjonsattest når hunden leveres. Det er et krav fra mattilsynet at hunden er vaksinert mot valpesyke senest 2 år før. . Dette er et minstekrav. Vi ønsker at hunden er vaksinert inneværende år.

Hunden bør også være behandlet for lus, midd og flått. 

Kan jeg avbestille oppholdet?

Det er mulig å avbestille oppholdet. Ved avbestilling senest to uker før oppholdet vil du få refundert det innbetalte beløpet. Dersom oppholdet avbestilles mindre enn to uker før oppholdets start, vil ikke beløpet refunderes. Avbestilling skjer via "Min side" under fanen som heter "Overnatting for mine hunder" for at et innbetalt beløp skal bli kreditert må det i tillegg sendes mail til post@hjemmekennel.no med navn på bestiller, dato for opphold og navn på vertsfamilie. Innbetalt beløp vil da bli kreditert i løpet av tre virkedager.

Kan hundepasser avbestille?

Våre hundepassere er dedikerte og pliktoppfyllende, men det skjer dessverre at opphold må avlyses av ulike årsaker. Vi forstår at dette er en vanskelig situasjon for deg som hundeeier og vi ønsker å bidra til en løsning så raskt som mulig. Kontakt oss på post@hjemmekennel.no og vi gir tilbakemelding innen en time. 

Hvorfor må jeg møte hundepasser før oppholdet starter?

Av hensyn til både hunden, hundeeier og hundepasser skal en møtes før avtalt opphold. Møtet skal gi deg som hundeeier og hunden din mulighet til å bli bedre kjent med hundepasseren. Hundepasser skal vise deg og hunden din rundt i hjemmet og la dere få hilse på familiemedlemmene i husstanden. Slik at hunden og hundepasseren blir bedre kjent før oppholdet. Dersom forhåndsmøte ikke gjennomføres vil vi ikke bidra til å finne ny vertsfamilie dersom det skulle oppstå problemer med kjemien under oppholdet. Det er viktig at dette møte gjennomføres så tidlig som mulig etter at oppholdet er bestilt slik at man er sikker på at oppholdet blir en positiv opplevelse for alle parter.

Når oppholdet er betalt vil du få et forhåndsmøte inkludert i prisen. Besøk utover dette må avklares med hundepasseren. Betaling på 200kr pr. ekstra møte betales direkte til hundepasseren. 

Hvilke utstyr må hunden ha med seg?

Vi ønsker at hunden har med seg litt personlige ting med kjent lukt, for eksempel seng, bur (hvis dere bruker dette), mat, skåler, leker, bånd, hundeposer og om ønskelig godbiter/bein. Ettersom vertsfamiliene ikke har lov til å slippe hunden løs, er det også ønskelig at dere tar med langline, slik at hunden får mulighet til å bevege seg litt fritt.

Hvem er vi?

HjemmeKennel ble startet i 2014 av fire lokale dyre-elskere som ønsket å tilby eierne og de firbeinte det lille ekstra under eiernes ferie. Firmaet ble bygget på et brennende ønske om at dyreeiere skal kunne forlate dyret med en sikkerhet om at dyret får et femstjerners opphold. 

Gjennom flere år har en sett at det er behov for et slikt tilbud her i Stavanger. Vi har selv opplevd hvor vanskelig det er å finne pass til egne dyr. 

Vi har alle lang erfaring innen ulike bransjer tilknyttet dyr. I vårt team har vi en veterinær samt to som driver dyrebutikk. Vi har i tillegg en jurist som ser til at alt går riktig for seg. Hele gjengen har et brennende engasjement for dyr, og vi er alle fra Stavanger. Vi har alle forutsetninger for å kunne tilby de beste vertsfamiliene i byen.