VETERINÆRGODKJENTE 
vertsfamilier

Søk etter hundepass til din hund

VETERINÆRGODKJENTE 
hundepassere

Søk etter hundepass til din hund

Slik fungerer det

1. Finn en veterinærgodkjent vertsfamilie
2. Bestill og betal oppholdet
3. Besøk vertsfamilien senest 1 uke før avreise
4. Dra på ferie med god samvittighet
1. Finn en veterinærgodkjent hundepasser
2. Bestill og betal oppholdet
3. Besøk hundepasser senest 1 uke før avreise
4. Dra på ferie med god samvittighet

Med forsikring fra Gjensidige kan du være sikker på at hunden din er trygg mens du koser deg på ferie!

Som vist på

hjemmekennel 2

Hva er hjemmekennel?

Trenger du hundepass når du skal på ferie? Vi mener at Hjemmekennel med personlig pleie er den beste opplevelsen en hund kan få når eieren er borte. Hos våre familier får din hund mye oppmerksomhet og blir en del av familien til forskjell fra tradisjonell kennel og hundepensjonat. Den vil også få sosialisering med andre hunder. 

Våre hundepassere tilbyr tjenester som hundeovernatting og hundepass. Les om våre hundepassere og deres tilbakemeldinger for å finne riktig hundepasser for deg og hunden din. Deretter kan du bare slappe av og vite at din hund blir godt tatt vare på av en vetrinærgodkjente hundepasser som elsker hunder. Om Hjemmekennel
hjemmekennel 4

Bli hundepasser hos Hjemmekennel!

Gjør det du liker best, nemlig å passe på hunder samtidig som du får betalt for det. Å ha gleden av å være hundepasser for en hund vil være kjekt for både deg, familien din, men også for ditt kjæledyr. Å være hundepasser hos Hjemmekennel er en fin måte å tjene ekstra penger på samt å gi hundeeier et bedre alternativ til kennel. For å bli vertsfamilie hos oss må du bo i Stavanger, Oslo, Kristiansand, Trondheim eller Bergen. 

Mer informasjon

Bli vertsfamilie

Det er gratis å registrere seg. Gjennom vår nettside kan du opprette din egen profil. Etter at du har opprettet profilen vil vi ta konakt med deg. Har du noen spørsmål, ta gjerne kontakt med kundeservice og vi vil hjelpe deg videre.