Veterinærene - Hjemmekennel

Hjemmekennels veterinær

Anne

Hjemmekennels veterinær i Stavanger, Anne
Anne, veterinær i Hjemmekennel
Anne ble ferdig utdannet veterinær i 2011. Siden da har hun opparbeidet seg erfaring som veterinær fra ulike klinikker i Norge. På Østlandet hadde hun ansvar for den daglige driften av en smådyrklinikk. Videre har hun også jobbet som frivillig veterinær i Midtøsten. I dag jobber Anne med dyrehelse og dyrevelfed. 

“Grunnen til at vi startet Hjemmekennel var at vi ville tilby noe som var unikt på det norske markedet med kvalitetssikring av hundepassere, samt en organisasjon som tar 100% ansvar for hundene. Våre dyrleger i Hjemmekennel er nøye plukket ut til og være en del av vårt team. Vi er alle en stor familie med hundepassere som ønsker og gi deg det aller beste oppholdet for din hund!!”

Elisabeth

elisabethbilde
Elisabeth, veterinær hos Hjemmekennel
Elisabeth ble ferdig utdannet veterinær i 2017. Hun vokste opp med hund, og har selv en blandingshund og en huskatt. Dyreholdet til Elisabeth baserer seg på at dyrene er en del av familien, og hun har derfor stor forståelse for verdien av å kunne plassere dyrene bort til ikke bare noen man kan stole 100% på, men som vil behandle dyrene hennes som om de var en del av vertsfamilien.

«Jeg husker alt for godt hvordan det føltes å hente familiehunden på kennel etter feriene i barndommen. Hunden var stresset og helt panisk når hun så oss, og ga oss «the silent treatment» i minst en uke etterpå. Jeg sverget på at når jeg ble voksen skulle jeg aldri sende mine egne hunder på kennel. Det er rett og slett ikke for alle hunder. Derfor elsker jeg konseptet vårt, og er stolt over å kunne være med å tilby et alternativ til de hundene som trenger det»
 .