Våre veterinærer - Hjemmekennel
anne med hunder
Hjemmekennels veterinær i Stavanger, Anne
img 6585
Hjemmekennels veterinær i Stavanger, Jan Arne
img 6574
Hjemmekennels veterinær i Oslo, Cathrine
img 6580
Hjemmekennels veterinær i Bergen, Marlen
kristine vetrin%c3%a6r
Hjemmekennels veterinær i Bergen, Kristine

Hjemmekennels veterinærer

Hjemmekennels veterinær i Stavanger
 
Anne ble ferdig utdannet veterinær i 2011. Siden da har hun opparbeidet seg erfaring som veterinær fra ulike klinikker i Norge. På Østlandet hadde hun ansvar for den daglige driften av en smådyrklinikk. Videre har hun også jobbet som frivillig veterinær i Midtøsten. I dag jobber Anne på en liten, men travel lokal dyreklinikk. Selv har hun en liten kinesisk nakenhund som heter Loke. 

“Grunnen til at vi startet Hjemmekennel var at vi ville tilby noe som var unikt på det norske markedet med kvalitetssikring av hundepassere, samt en organisasjon som tar 100% ansvar for hundene. Våre dyrleger i Hjemmekennel er nøye plukket ut til og være en del av vårt team. Vi er alle en stor familie med hundepassere som ønsker og gi deg det aller beste oppholdet for din hund!!”

.
Hjemmekennels veterinær i Stavanger

Jan-Arne har veterinær utdannelsen fra VFU Brno i Tsjekkia. Han har mange års erfaring fra smådyrsarbeid og jobber i dag med både hund og produksjonsdyr. 
Han har hatt en brennede interesse for dyr hele sitt liv og sa alt som 4 åring at han skulle bli dyrlege. Han har hatt dyr hele livet, og i dag har han en Amerikansk cocker spaniel som heter Susii.
 
“ Ideen med hjemmekennel er fantastisk, den gir folk gleden av å ha en hund på besøk, hunden må ikke stå oppstallet i et bur og opplever derfor ikke det stresset som dette kan medføre noen hunder på en kennel. I tillegg får eierne av hunden en sikkerhet ved å ha Hjemmekennel i ryggen og ikke minst trygghet av at hjemmekennel har hatt besøk av en veterinær på forhånd før en godkjenning. Jeg er stolt over å være en del av Hjemmekennel og trygg på at de hundepasserne som jeg har vært hos er alle hjem hvor jeg ville latt Susii bli igjen på ferie.”.

.
Hjemmekennels veterinær i Oslo
 
Cathrine jobber til daglig på Evidensia Åssiden Dyreklinikk i Drammen.
Hun var ferdig utdannet Veterinær i 2007 fra University of Veterinary Medicine i Kosice, Slovakia. Hun har også en etterutdanning innen kirurgi: General Practitioner Certificate in Small Animal Surgery fra European School of Advanced Veterinary Medicine. Selv har Cathrine Har en Irsk Ulvehund, Kosil, og en katt som heter Katrine. Hun var en hittekatt og var den første katten hun steriliserte som nyutdannet.
Etter hektiske dager på klinikken synes Cathrine det er veldig hyggelig å treffe så mange trivelige mennesker som hun møter på når hun reiser rundt og kvalitetssikrer hundepassere.
 
“Noe av det som appellerer mest med Hjemmekennel er at hundene får fortsette å være i en familie som de er vant med. Smittepresset for f.eks kennelhoste er mindre enn på tradisjonell kennel siden det er små forhold. Hvert opphold kan i stor grad tilpasses til den enkeltes hunds behov, både med tanke på oppfølging av hunden hos hundepasser, overleveringstidspunkt og kommunikasjon eier og hundepasser har underveis. 
Hundepasserene har det til felles at de har overskudd og ønske om å bruke mer tid på hunder. Mange hyggelige bekjentskaper!“
 


.
 
Hjemmekennels veterinær i Bergen
 
Marlen jobber til daglig som veterinær og daglig leder ved en smådyrklinikk like ved Bergen. Hun var ferdig utdannet veterinær fra Brno i Tsjekkia, 2012.
Hun eier en liten hund som heter Louie på snart 3år.
 
“Etter å ha jobbet på klinikk noen år har jeg innsett at det er en nødvendighet for flere ferieoppholdsteder til hunder, i og med at hunder er så ulike på hvordan de trives. Dette er også en av hovedgrunnene til at jeg ønsket å jobbe i Hjemmekennel. Hjemmekennel tilbyr mange varierte gode og trygge hjem for din hund. Målet for oss som hundeeiere er ofte å finne ett hjem der hunden har det så likt som mulig som når de er hjemme. Mindre stress for hunden = tryggere for eier. Som veterinær i Hjemmekennel og samtidig hundeeier, er jeg derfor genuint opptatt av å finne gode og trygge hundepassere der jeg selv kunne plassert min hund på ferieopphold og reist med god samvittighet i full viten om at Hjemmkennel sin hundepasser tar godt vare på Louie”

Marlen er i permisjon til mai 2018

 
                                      
                                                                                                                                                                                                                                                   .
Hjemmekennels veterinær i Bergen

Kristine er opprinnelig fra Sandnes i Rogaland. Hun tok veterinærutdannelsen ved Murdoch University, Perth, Australia. Etter flere års erfaring i smådyrpraksis og etterutdanning i indremedisin og ultralyd, startet hun nylig Sandviken Dyreklinikk med en kollega.

"Hjemmekennel er et unikt og fantastisk tilbud som gagner hund, eier og hundepasser". Hunden er midtpunktet hos hundepasseren, som med overskudd og glede passer godt på bestevennen din. Hunden får nytt mentalt påfyll og stimuli og blir tatt godt vare på av noen som har gledet seg lenge til å være med din hund, og eier kan slappe av på reise med visshet om at dens hund er i trygge hender. Også fra et veterinært perspektiv er det lave smittepresset iforhold til kennelhoste og andre smittsomme sykdommer meget positivt. Hjemmekennel tilbyr gode, kvalifiserte hundepassere som ønsker å bruke mer tid med hund, og jeg er glad for å være del av Hjemmekennel.