Hundepasser i Oslo - Hjemmekennel

Hundepasser i Oslo

Hjemmekennel startet hundepass i Oslo 2016. Det antas at hovedstaden har med sine 336.000 husholdninger over 100 000 hunder i Oslo. Vi er stolte av å kunne tilby et regulert alternativ til kennel. Vi har i dag hundrevis av godkjente hundepassere i Oslo som vil sørge for at din hund har et godt og trygt opphold.

Hjemmekennel omtales som air-bnb for hunder. Hjemmekennels hundepassere kvalitetssikres gjennom veterinærer, kundenes tilbakemeldinger og et rating-system slik at vi kan vi tilby din hund et 5-stjerners opphold.

Hunden vil bo hjemme hos den utvalgte hundepasseren og naturligvis bli en del av den familien, til forskjell fra tradisjonell kennel. Hunden vil få flere turer hver dag og vi har et ønske om å matche din hund med en hundepasser med tilvarende aktivitetsnivå. Dette for at oppholdet skal bli mest mulig slik hunden din er vant med. 

    Hvorfor bruke Hjemmekennel?
  • Vi har fagkompetanse gjennom våre veterinærer
  • Hjemmekennels hundepassere er alle godkjente av våre veterinærer
  • Hjemmekennels hundepassere har fått nødvendig opplæring
  • Vi har fokus på trygghet, kvalitet og god kundeopplevelse
  • Hjemmekennels hundepassere tilpasser seg etter kundens behov og ønske      
Hjemmekennel er i stadig utvikling til alle store byer i Norge. Finn din hundepasser i Oslo ved å velge Oslo i nedtrekksmenyen.

Kundeservice i Oslo
post@hjemmekennel.no

Vi er alltid tilgjengelige på mail og facebook og har som mål å besvare alle henvendelser på mail innen en time. Ta gjerne kontakt dersom det er noe vi kan hjelpe deg med.