Hundepasser i Bergen - Hjemmekennel

Hundepasser i Bergen

 I Bergen har tilbudt Hjemmekennels tjenester siden 2016. Book lokale hundepassere trygt og enkelt! Vi sørger for at alle våre hundepassere er nøye utvalgt, vurdert av andre hundeeiere og kontrollert av våre veterinærer. Våre erfarne hundepassere er alle hundeelskere som gjør alt for at hunden din skal få mye lek og aktivitet.

Velg mellom hundrevis av erfarne og pålitelige hundevakter i nærheten av deg som tilbyr overnatting i sitt eget hjem - som et alternativ til kennel. Alle våre hundevakter har blitt nøye utvalgt, vurdert av andre hundeeiere og kontrollert av Hjemmekennel. Våre erfarne hundevakter er alle hundeelskere som vil sørge for at hunden din får sin egen ferie når du reiser bort eller jobber sent. Vi har i dag hundrevis av godkjente hundepassere i Bergen som gjerne vil ta godt hånd om deres firbeinte venn.

Våres air-bnb liknende tjeneste for hunder kvalitetssikres gjennom veterinærer, kundenes tilbakemeldinger og rating-system slik at vi kan vi tilby din hund et 5-stjerners opphold.
Hunden vil bo hjemme hos den utvalgte hundepasseren og naturligvis bli en del av den familien til forskjell fra tradisjonell kennel. Hunden vil få flere turer hver dag og vi har et ønske om å matche din hund med en hundepasser med tilvarende aktivitetsnivå. Dette for at oppholdet skal bli mest mulig slik hunden din er vant med. 

    Hvorfor bruke Hjemmekennel?
  • Vi har fagkompetanse gjennom våre veterinærer
  • Hjemmekennels hundepassere er alle godkjente av våre veterinærer
  • Hjemmekennels hundepassere har fått nødvendig opplæring
  • Vi har fokus på trygghet, kvalitet og god kundeopplevelse
  • Hjemmekennels hundepassere tilpasser seg etter kundens behov og ønske   
  
Hjemmekennel er i stadig utvikling til alle store byer i Norge. Finn din hundepasser i Bergen ved å velge Bergen og omegn i nedtrekksmenyen.

Kundeservice i Bergen
post@hjemmekennel.no

Vi er alltid tilgjengelige på mail og facebook og har som mål å besvare alle henvendelser på mail innen en time. Ta gjerne kontakt dersom det er noe vi kan hjelpe deg med.