Hundepasser i Stavanger - Hjemmekennel

Hundepasser i Stavanger

I Stavanger ble hjemmekennel opprettet i 2014 av fire lokale fagfolk som ønsket å tilby et alternativ til kennel.
Vårt air-bnb konsept for hunder har vært en suksess, og vi har også fått en del omtale i media.(les om oss i media)

I et stadig voksende marked er vi en veletablert og seriøs aktør som setter kvalitet og høy standard på våres tjenester. Gjennom våre vetrinærer, kompentente fagfolk,kundenes tilbakemeldinger og ratingsystem kan vi tilby din hund et 5-stjerners opphold.
Hunden vil bo hjemme hos den utvalgte hundepasseren og naturligvis bli en del av den familien til forskjell fra tradisjonell kennel. Hunden vil få flere turer hver dag og vi har et ønske om å matche din hund med en hundepasser med tilvarende aktivitetsnivå. Dette for at oppholdet skal bli mest mulig slik hunden din er vant med. 

I Stavanger finnes det nå hundrevis av både hundepassere og hundeeiere som benytter seg av våres tjenester. Våre erfarne hundepassere er alle hundeelskere som vil sørge for at hunden din får sin egen ferie når du reiser bort eller jobber sent.

    Hvorfor bruke Hjemmekennel?
  • Vi har fagkompetanse gjennom våre vetrinærer
  • Hjemmekennels hundepassere er alle godkjente av våre vetrinærer
  • Hjemmekennels hundepasssre har fått nødvendig opplæring
  • Vi har fokus på trygghet, kvalitet og god kundeopplevelse
  • Hjemmekennels hundepassere tilpasser seg etter kundens behov og ønske      

Hjemmekennel er i stadig utvikling til alle store byer i Norge. Finn din hundepasser i Stavanger ved å velge Stavanger i nedtrekksmenyen.

Kundeservice i Stavanger
post@hjemmekennel.no

Vi er alltid tilgjengelige på mail og facebook og har som mål å besvare alle henvendelser på mail innen en time. Ta gjerne kontakt dersom det er noe vi kan hjelpe deg med.