Hundepasser i Trondheim - Hjemmekennel

Hundepasser i Trondheim

Hjemmekennel startet hundepass i Trondheim i 2018. Byen er med sine 193 000 innbyggere,den fjerde største i Norge, og det antas å være rundt 40000 hunder her.
Vi er stolte av å kunne tilby et regulert alternativ til kennel i Trondheim. Vi har i dag mange av godkjente hundepassere i Trondheim, og er i stadig vekst.

Hjemmekennels hundepassere kvalitetsikres gjennom vetrinærer, kundenes tilbakemeldinger og ratingsystem slik at vi kan vi tilby din hund et 5-stjerners opphold.
Hunden vil bo hjemme hos den utvalgte hundepasseren og naturligvis bli en del av den familien til forskjell fra tradisjonell kennel. Hunden vil få flere turer hver dag og vi har et ønske om å matche din hund med en hundepasser med tilvarende aktivitetsnivå. Dette for at oppholdet skal bli mest mulig slik hunden din er vant med. 

    Hvorfor bruke Hjemmekennel?
  • Vi har fagkompetanse gjennom våre vetrinærer
  • Hjemmekennels hundepassere er alle godkjente av våre vetrinærer
  • Hjemmekennels hundepasssre har fått nødvendig opplæring
  • Vi har fokus på trygghet, kvalitet og god kundeopplevelse
  • Hjemmekennels hundepassere tilpasser seg etter kundens behov og ønske      

Hjemmekennel er i stadig utvikling til alle store byer i Norge. Finn din hundepasser i Trondheim ved å velge Trondheim i nedtrekksmenyen.

Kundeservice i Trondheim
post@hjemmekennel.no

Vi er alltid tilgjengelige på mail og facebook og har som mål å besvare alle henvendelser på mail innen en time. Ta gjerne kontakt dersom det er noe vi kan hjelpe deg med.