VETERINÆRGODKJENTE 
hundepassere

Søk etter feriefamilie til din hund

VETERINÆRGODKJENTE 
feriefamilier

Søk etter feriefamilie til din hund

Hvem er Hjemmekennel?

Hjemmekennel ble startet i 2014 av fire lokale dyreelskere, som ønsket å tilby hundeeiere og deres firbeinte det lille ekstra under eiernes ferie. Firmaet ble bygget på et brennende ønske om at hundeeiere skal kunne forlate hunden, og være sikker på at hunden får et femstjerners opphold hos våre hundepassere som er godkjent av veterinær.

Gjennom flere år har vi sett et økende behov for et slikt tilbud her i Stavanger. Vi har selv opplevd hvor vanskelig det er å finne pass til egne dyr.

Vi har alle lang erfaring innen ulike bransjer tilknyttet dyr. Teamet vårt består av en veterinær, en dyrebutikkeier, en forretningsutvikler og en jurist. Hele gjengen har et brennende engasjement for dyr. Vi har alle forutsetninger for å kunne tilby de beste vertsfamiliene i byen.

Vi har i dag hundepassere i Stavanger, Bergen og Oslo, men vi ser frem til å utvide til flere byer! 


 
Hjemmekennel stavanger

Anne

Veterinær Anne Richelieu Tjønneland
Anne ble ferdig utdannet veterinær i 2011. Siden da har hun opparbeidet seg erfaring som veterinær fra ulike klinikker i Norge. På Østlandet hadde hun ansvar for den daglige driften av en smådyrklinikk. Videre har hun også jobbet som frivillig veterinær i Midtøsten. I dag jobber Anne på en liten, men travel lokal dyreklinikk.

Anne er en blid og utadvendt jente med godt humør. Hun bor sammen med en liten kinesisk nakenhund som heter Loke. Hverdagen tilbringes stort sett med firbente både på jobb og på fritiden.

Det viktigste for Anne er at dyrenes velvære er i fokus. I bedriften har Anne ansvar for godkjenning av vertsfamilier. Hun kan også svare på medisinske spørsmål som omhandler våre gjester. 

Karoline

Hjemmekennels Karoline Heim
Karoline eier og driver Stavangers største dyrebutikk. Hun har en master i business og er ansvarlig for forretningsutviklingen i Hjemmekennel. Karoline er pådriveren i Hjemmekennel og sørger for at alle yter det lille ekstra. 

Selv mener Karoline at hun har verdens herligste hund og katt. Naboen kaller derimot katten Ludvig for gatas skrekk, men dette fornekter selvfølgelig den stolte eieren. Vi kan imidlertid være enige i at hun har verdens snilleste hund, den portugisiske vannhunden Thuva.

Carsten

Hjemmekennels Carsten Hernæs
Carsten er eier og daglig leder i Stavangers største dyrebutikk. På jobb har han gleden av å møte mange hunder og hundeeiere hver dag. Her får han stadig henvendelser fra hundeeiere som trenger hjelp til hundepass.

Carsten jobber med vertsfamiliene og er ansvarlig for kundeservice. Han har hele livet jobber med kundeservice og det er dette han brenner for. For han er førsteklasses service en selvfølge.

Carsten har en fransk bulldog som heter Andy, som liker å være med på jobb. 

Linn Therese

Hjemmekennels Linn Therese Vatsvåg
Linn Therese er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo. I studietiden har hun arbeidet ved Stavangers største dyrebutikk og hun er glad i å jobbe med både mennesker og dyr. Linn er ordenspersonen i Hjemmekennel og hun tar seg av alt det administrative arbeidet i Hjemmekennel. Linn sier aldri nei til nye oppgaver, og har full kontroll på det arbeidet hun utfører. Hun er ei blid og imøtekommende jente som alltid står på for våre kunder. 

Hun har en flott collie hannhund som heter Scott, samt en kattepus som heter Lucas.

Bli vertsfamilie

Det er gratis å registrere seg. Gjennom vår nettside kan du opprette din egen profil. Etter at du har opprettet profilen vil vi ta konakt med deg. Har du noen spørsmål, ta gjerne kontakt med kundeservice og vi vil hjelpe deg videre.