Ledige stillinger

Veterinær i Kristiansand og Trondheim!

Vi har mål om å vokse og ønsker derfor å komme i kontakt med hundeinteresserte veterinærer som ønsker å bli med oss på reisen videre.

Hjemmekennel har som mål om å ha et godt og fleksibelt arbeidsmiljø. Vi søker derfor etter deg som evner å arbeide selvstendig, men som samtidig trives med å jobbe i team. Arbeidstiden er fleksibel og kan tilpasses din timeplan. Arbeidsoppgavene vil bestå av å vurdere innkommende søknader for å bli vertsfamilie, samt å gjennomføre hjemmebesøk for endelig godkjenning. Dette gjør at du vil ha en stor fleksibilitet og kan fint kombinere arbeidet med andre oppgaver.

Vi har hovedkontor i Stavanger, men ditt arbeidsted vil være i ditt nærområde.

Engasjementet er deltid, svært fleksibelt og kan enkelt tilpasse din hverdag.

Vi søker deg som 

- Har gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig. 
- Er norskautorisert veterinær
- Har en stor interesse for hund 
- Har bil tilgjengelig 
- Liker å arbeide selvstendig 
- Serviceinnstilt 
- Har stå-på vilje 

Lønn utbetales som et engangsbeløp pr. utførte hjemmebesøk samt en provisjon i to år etter godkjenningene. Det er gode muligheter for den rette veterinæren.

Er du den vi ser etter? Ikke nøl med å ta kontakt med vår hovedveterinær Anne på tlf. 99291638 eller email anne@tjonneland.no.
Søknad og CV sendes på e-post til: post@hjemmekennel.no.

Søknadsfrist: Snarest mulig 

HJEMMEKENNEL SØKER DYKTIG WEBUTVIKLER!

Bli vertsfamilie

Det er gratis å registrere seg. Gjennom vår nettside kan du opprette din egen profil. Etter at du har opprettet profilen vil vi ta konakt med deg. Har du noen spørsmål, ta gjerne kontakt med kundeservice og vi vil hjelpe deg videre.