Om Hjemmekennel

Heisann! Fra 12 oktober flytter Hjemmekennel til en ny og mye bedre portal, AniPort! Bli med oss og skap Norges beste dyreportal i dag. Klikk på linken hit og gå direkte til registreringsskjema.

Gå til AniPort

VETERINÆRGODKJENTE 
hundepassere

Søk etter feriefamilie til din hund

icon-veterin%C3%A6r-01
icon-garanti-01

VETERINÆRGODKJENTE 
feriefamilier

Søk etter feriefamilie til din hund

icon-veterin%C3%A6r-01
icon-garanti-01

Hvem er Hjemmekennel?

Hjemmekennel ble startet i 2014 av fire lokale dyreelskere som ønsket å tilby et alternativ til kennel. Gjennom flere år som hundeeiere hadde man erfart hvor vanskelig det var å finne trygge og pålitelige hundepassere. Firmaet ble bygget på et brennende ønske om at hundeeiere skal kunne forlate hunden, og være sikker på at hunden får et femstjerners opphold hos en dedikerte hundepasser som er godkjent av veterinær.

Hjemmekennel er i dag ledende innen hundepass og den første til å tilby en airbnb-lignende tjeneste for hundepass i Norge. Vår visjon er at vi skal tilby de beste hundepasserene i Norge. Gjennom vår veterinærgodkjenning kvalitetsikrer vi våre hundepassere på den beste måten. Vi er de eneste på markedet som har personlig intervju med alle våre hundepassere. Erfaringen tilsier at vi dermed sikrer oss de mest seriøse og pålitelige hundepasserene

Vi har alle lang erfaring innen ulike bransjer tilknyttet dyr. Teamet vårt består av en veterinær, en dyrebutikkeier, en forretningsutvikler og en jurist. Hele gjengen har et brennende engasjement for hund og hundepass. Vi har alle forutsetninger for å kunne tilby de beste hundepasserene i landet.

Vi har i dag hundepassere i Stavanger, Bergen og Oslo, men vi ser frem til å utvide til flere byer med våre dedikerte hundepassere.


 
Hjemmekennel stavanger

Anne

Veterinær Anne Richelieu Tjønneland
Anne ble ferdig utdannet veterinær i 2011. Siden da har hun opparbeidet seg erfaring som veterinær fra ulike klinikker i Norge. På Østlandet hadde hun ansvar for den daglige driften av en smådyrklinikk. Videre har hun også jobbet som frivillig veterinær i Midtøsten. I dag jobber Anne på en liten, men travel lokal dyreklinikk.

Anne er en blid og utadvendt jente med godt humør. Hun bor sammen med en liten kinesisk nakenhund som heter Loke. Hverdagen tilbringes stort sett med firbente både på jobb og på fritiden.

Det viktigste for Anne er at dyrenes velvære er i fokus. I bedriften har Anne ansvar for godkjenning av vertsfamilier. Hun kan også svare på medisinske spørsmål som omhandler våre gjester. 

Karoline

Hjemmekennels Karoline Heim
Karoline eier og driver Stavangers største dyrebutikk. Hun har en master i business og er ansvarlig for forretningsutviklingen i Hjemmekennel. Karoline er pådriveren i Hjemmekennel og sørger for at alle yter det lille ekstra. 

Selv mener Karoline at hun har verdens herligste hund og katt. Naboen kaller derimot katten Ludvig for gatas skrekk, men dette fornekter selvfølgelig den stolte eieren. Vi kan imidlertid være enige i at hun har verdens snilleste hund, den portugisiske vannhunden Thuva.

Carsten

Hjemmekennels Carsten Hernæs
Carsten er eier og daglig leder i Stavangers største dyrebutikk. På jobb har han gleden av å møte mange hunder og hundeeiere hver dag. Her får han stadig henvendelser fra hundeeiere som trenger hjelp til hundepass.

Carsten jobber med vertsfamiliene og er ansvarlig for kundeservice. Han har hele livet jobber med kundeservice og det er dette han brenner for. For han er førsteklasses service en selvfølge.

Carsten har en fransk bulldog som heter Andy, som liker å være med på jobb. 

Linn Therese

Hjemmekennels Linn Therese Vatsvåg
Linn Therese er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo. I studietiden har hun arbeidet ved Stavangers største dyrebutikk og hun er glad i å jobbe med både mennesker og dyr. Linn er ordenspersonen i Hjemmekennel og hun tar seg av alt det administrative arbeidet i Hjemmekennel. Linn sier aldri nei til nye oppgaver, og har full kontroll på det arbeidet hun utfører. Hun er ei blid og imøtekommende jente som alltid står på for våre kunder. 

Hun har en flott collie hannhund som heter Scott, samt en kattepus som heter Lucas.