VETERINÆRGODKJENTE 
hundepassere

Søk etter feriefamilie til din hund

VETERINÆRGODKJENTE 
feriefamilier

Søk etter feriefamilie til din hund

Slik fungerer det

3. Besøk vertsfamilien senest 1 uke før avreise
4. Dra på ferie med god samvittighet
1. Finn en veterinærgodkjent vertsfamilie
2. Bestill og betal oppholdet
1. Finn en veterinærgodkjent vertsfamilie
2. Bestill og betal oppholdet
3. Besøk vertsfamilien senest 1 uke før avreise
4. Dra på ferie med god samvittighet

Reis på ferie og nyt ferien med god samvittighet!

Skal ut å reise og ønsker et alternativ til kennel?

Da er hjemmekennel løsningen for deg! Har du tidligere brukt tid på å tenke på om hunden har det bra mens du er på ferie? Endelig kan du legge bekymringene bak deg! Hos oss kan du være sikker på at kjæledyret ditt har det bra mens du er bortreist. Vi i Hjemmekennel ønsker å være et bedre alternativ til kennel. Vi tilbyr derfor firbeinte et 5-stjerners opphold hos våre veterinærgodkjente vertsfamilier. 

Hunden vil bo hjemme hos den utvalgte familien og naturligvis bli en del av den familien til forskjell fra tradisjonell kennel. Hunden vil få flere turer hver dag og vi har et ønske om å matche din hund med en familie med tilvarende aktivitetsnivå. Dette for at oppholdet skal bli mest mulig slik hunden din er vant med. I Hjemmekennel bruker vi kun bur hvis du som eier ønsker det. 

Registrer deg som bruker, legg inn informasjon om hunden og let frem din perfekte familie. Etter at familien er bekreftet oppholdet må du betale inn et forskudd på 150kr per påbegynte døgn. Det gjenværende beløpet på 150kr per påbegynte døgn betales direkte til vertsfamilien når hunden leveres. 

Etter at betaling er gjennomført vil du få kontaktinformasjon til vertsfamilien for å avtale det første møte. Vi anbefaler at du besøker vertsfamilien så snart som mulig slik at du kan føle deg trygg på at hunden får et kjekt opphold.

Hvordan bestiller jeg opphold?

For å kunne bestille et opphold hos en av våre vertsfamilier må du være registrert som bruker på nettsiden vår. Dette kan du bli ved å trykke på "Registrer deg" øverst i høyre hjørne. Fyll ut registreringsskjemaet og send inn. Du vil nå motta en bekreftelsesmail til den oppgitte mailadressen.

For å bekrefte mailadressen din må du trykke på linken i mailen og du videresendes nå til vår nettside. Her kan du blant annet registrere hundene din ved å trykke på linken "Registrer kjæledyr". På denne profilen bør du legge inn all informasjon som vertsfamilien bør vite om din hund. For eksempel: Hvilke aktiviteter trives den med? Hva liker den å spise? Hva liker den absolutt ikke? Er det noe den er redd? Noen uvaner? 

Du er nå klar til å lete etter din vertsfamilie. Velg ut dine feriedager, sted og trykk på "Søk". Alle ledige vertsfamilier vil nå dukke opp siden. Les gjennom profilene og finn den vertsfamilien som passer best til din hund. 

Før du sender forespørselen bør du legge inn mest mulig informasjon om din hund. Vi gjør oppmerksom på at vertsfamilien står fritt til å bekrefte eller avvise din forespørsel etter en vurdering av din profil. For deg som kunde er det en trygghet at våre vertsfamilier ikke tar i mot hunder som ikke passer inn i det aktuelle hjemmet. Ulempen med dette er at det kan ta noe tid før du finner din vertsfamilie. 

Etter at forespørselen er sendt har vertsfamilien 48 timer til å bekrefte forespørselen din. Når vertsfamilien har bekreftet oppholdet har du som hundeeier 48 timers frist til å betale forskuddet på 150kr for hver påbegynte døgn. Når forskuddet er registrert på vår betalingsløsning vil du motta kvittering og kontaktinformasjon til din vertsfamilie. 

Vi anbefaler at du besøker vertsfamilien snarest mulig for å sikre at oppholdet blir vellykket. Dersom du som hundeeier mener at det er nødvendig med mer enn et forhåndsmøte må dette avklares med vertsfamilien. Flere møter koster 200kr pr. møte og betales direkte til vertsfamilien.

De aller fleste av våre vertsfamilier ønsker kun å passe en hund om gangen, men noen har tilbud om å passe flere hunder fra samme hjem, eventuelt flere hunder fra ulike hjem. Sistnevnte krever litt ekstra av familien og de må ha kapsitet til å ta seg av hunder med ulike behov. Dersom du ikke ønsker fremmede hunder sammen med din hund må du velge en familie som kun passer en hund om gangen. Dette står angitt på profilen til hver enkelt familie. 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål.  

 
Søk etter vertsfamilie Registrer deg

Hva gjør Hjemmekennel annerledes og tryggere for deg som hundeeier?

Vi ser stadig det kommer flere formidlingstjenester av hundepass på nettet. Så la oss få en ting klart, vi er ikke en formidlingstjeneste. Vi er så mye mer enn dette! Derfor ønsker vi å bevisstgjøre våre kunder om hva som gjør Hjemmekennel annerledes enn formidlingstjenester.


1. Hjemmekennel tar 100 % ansvar for din hund.
Dersom vertsfamilien skulle bli syk eller av en annen grunn ikke kan ha hunden så kan du fritt velge blant våre andre ledige vertsfamilier. 

2. Hjemmekennel ordner med veterinær dersom nødvendig.
Hva om din vertsfamilie ikke får tak i deg eller ikke har mulighet til å betale veterinær kostnadene? Da vil Hjemmekennel stille garanti, slik at din hund får best mulig pleie.

3. Hjemmekennel er fagpersoner.
En av våre veterinærer godkjenner vertsfamilien og gir dem nødvendig opplæringen rundt våre rutiner. Disse rutinene er nøye utarbeidet for å sikre din hund best mulig opphold. 

4.  Hjemmekennel er alltid der for dere.
Vi er alltid tilstede på mail for våre vertsfamilier dersom de skulle trenger råd eller hjelp.
 
5. Hjemmekennel er kvalitet!
Vi har nøye utvalgte vertsfamilier og vi ønsker å gi en optimal kundeservice for deg som hundeeier. Vi vil alltid strebe etter vårt motto ”det beste for din beste venn”

Hva skal til for å bli en av våre vertsfamilier?

  • De har fylt ut søknadskjema på nettsiden vår.
  • Søknaden har blitt evaluert av vårt team.
  • De har hatt intervju samt blitt godkjent av vår veterinær.
  • Har fått god opplæring i våre rutiner og retningslinjer.

Priser

1 hund per påbegynte døgn: 300 kr
2 hunder per påbegynte døgn: 450 kr

Henting og bringing: 200kr pr. vei. 

Man betaler alltid et forskudd på 150kr per påbegynte døgn uavhengig av hvor mange hunder en skal ha pass til. Det resterende beløpet betales til vertsfamilien når hunden(e) leveres.

Inkludert i prisen er et forhåndsmøte før oppholdet. Dersom du som hundeeier ønsker flere forhåndsmøter koster dette 200kr pr. besøk. 

Forsikring

Gjennom Hjemmekennel er du dekket av skadeforsikring og ansvarsforsikring gjennom Gjensidige.

NB! Hunden må være ID-merket for at forsikringen skal være gjeldende.
Gjensidige logo

Bli vertsfamilie

Det er gratis å registrere seg. Gjennom vår nettside kan du opprette din egen profil. Etter at du har opprettet profilen vil vi ta konakt med deg. Har du noen spørsmål, ta gjerne kontakt med kundeservice og vi vil hjelpe deg videre.