Spørsmål og svar om hundepass hos Hjemmekennel.

Heisann! Fra 12 oktober flytter Hjemmekennel til en ny og mye bedre portal, AniPort! Bli med oss og skap Norges beste dyreportal i dag. Klikk på linken hit og gå direkte til registreringsskjema.

Gå til AniPort

VETERINÆRGODKJENTE 
hundepassere

Søk etter feriefamilie til din hund

icon-veterin%C3%A6r-01
icon-garanti-01

VETERINÆRGODKJENTE 
feriefamilier

Søk etter feriefamilie til din hund

icon-veterin%C3%A6r-01
icon-garanti-01

1. Hva om vi ikke liker hundepasseren vår etter besøket?

Dersom dere ikke ønsker å benytte den tildelte hundepasseren kan dere fritt velge en av våre andre ledige hundepassere. 

2. Hva hvis min hund ikke liker hundepasseren sin hund?

Dersom dere ikke ønsker å benytte den tildelte hundepasseren kan dere velge fritt blant våre andre ledige hundepassere.

3. Hva hvis min hund får løpetid?

Dersom det er en hannhund hos hundepasseren vil vi forsøke å finne ny hundepasser til dere. Det er derfor viktig at dere har kontroll på når hunden vanligvis har løpetid. Skulle hunden få løpetid skal vi gjøre det vi kan for å finne en ny hundepasser. 

4. Hva hvis hundepasseren sin hund får løpetid?

Våre hundepassere har god kontroll på dette, men det er av og til vanskelig å rå over naturen. Skulle dette skje kan du fritt velge blant våre andre ledige hundepassere. Dette for å minske stressnivået hannhunden kan oppleve.

5. Hva om min hund ikke er vant med å være hjemme alene?

I sike tilfeller bør du velge en hundepasser hvor det alltid er noen hjemme. Dette begrenser utvalget med hundepassere, men vi har noen, og vi anbefaler at du er ute i god tid. 

6. Min hund liker ikke andre hunder, hva da?

Vi har noen hundepassere uten dyr og vi vil da matche dere med dem. Utvalget av hundepassere vil da være begrenset, så bestill i god tid i forveien.

7. Får min hund springe løs mens jeg er på ferie?

Dette kan vi dessverre ikke tillate under oppholdet hos oss. Å ha hunden løs med ukjente mennesker er en risiko for din hund. Den kan bli påkjørt eller skape farlige situasjoner for seg selv eller andre. Vi anbefaler derfor at du gir med hunden en langline eller flexibånd i tillegg til vanlig bånd/koppel. På denne måten får hunden litt mer frihet på tur.

8. Er Hjemmekennel riktig for min hund?

Vi mener at Hjemmekennel med personlig pleie er den beste opplevelsen et dyr kan få når eieren er borte. Hos våre hundepassere får ditt kjæledyr mye oppmerksomhet og blir en del av hundepasseren sin familie. Den vil også få sosialisering med andre hunder. Dersom hunden din har adferdsproblemer så har vi noen hundepassere som har kunnskaper nok til å takle dette. Vi anbefaler å bestille tidlig da det er stor pågang hos disse hundepasserene.

9. Er det mulig med siste liten bestillinger?

Selvfølgelig! Ta kontakt så vil vi prøve å hjelpe deg med å finne en hundepasser som kan stille opp på kort varsel.

10. Hvordan avbestiller jeg oppholdet?

Avbestilling av oppholdet er naturligvis mulig. Dersom oppholdet avbestilles to uker eller mer før ankomstdato vil det innbetalte beløpet refunderes. Opphold som avbestilles etter denne fristen vil ikke refunderes. Avbestilling må skje skriftlig til oss på mail: post@hjemmekennel.no. I mailen må du opplyse om navn på den som har bestilt, tidsrom for oppholdet, samt navn på hundepasseren. Merk mailen med "Avbestilling".

11. Hvorfor må min hund være vaksinert?

Som en trygghet for både din og hundepasser sin hund krever vi at alle hundene må ha fått vaksine hos veterinær. Det finnes noen sykdommer på hund som er mer alvorlige enn andre og som lett spres i miljø med flere hunder. To av de mest alvorlig sykdommene er valpesyke og smittsom leverbetennelse, men begge disse finnes det vaksine mot. Det er derfor et krav om at hunden har fått vaksine hos veterinær mot disse to sykdommene før de får besøke våre hundepassere.

12. Hva betyr det at våre hundepassere er godkjent av veterinær?

At våre hundepassere er godkjent av veterinær innebærer at en av våre veterinærer har tatt en kvalitetsjekk av alle våre hundepassere og godkjent profilen deres.

13. Priser hos våre hundepassere

1 hund per påbegynte døgn: 300 kr
2 hunder per påbegynte døgn: 450 kr

Henting og bringing: 200kr pr. vei. 

Man betaler alltid et forskudd på 150kr per påbegynte døgn, uavhengig av hvor mange hunder en skal ha pass til. Det resterende beløpet betales til hundepasseren når hunden(e) leveres.

14. Kan hundepasser passe flere hunder samtidig?

De aller fleste av våre hundepassere ønsker kun å passe en hund om gangen, men noen har tilbud om å passe flere hunder fra samme hjem evnt. flere hunder fra ulike hjem. Sistnevnte krever litt ekstra av hundepasseren og de må ha kapsitet til å ta seg av hunder med ulike behov. Dersom du ikke ønsker fremmede hunder sammen med din hund må du velge en hundepasser som kun passer en hund om gangen. Dette står angitt på profilen til hver enkelt hundepasser.